ZIMSKE POČITNICE V VILI ROŽLE

Objavljeno dne Tor, 30. 01. 2018 - 10:24

Počitniški živ žav v Vili Rožle!

 

Še malo, pa bodo tu. Zimske počitnice bodo letos morda res zimske, vsaj kar se vremena tiče, v Vili Rožle pa bomo poskrbeli, da boste med njimi tudi ustvarjalni. Od ponedeljka, 26. februarja, do petka, 2. marca, bomo na stežaj odprli vrata vsem počitnikarjem, ki se radi družijo, kaj novega naučijo in se pri tem še zabavajo!

Počitniški živa žav se bo začel ob 10. uri, do 13. ure pa se bo pri nas dogajalo več stvari hkrati. Ves teden med 10.30 in 12.30 uro bo tekla gledališka delavnica. V Gledališču za poredne mulčke bo igralec, lutkar in moderator Boštjan Oder udeležence naučil veščin javnega nastopanja, v petek pa bodo pripravili tudi zaključno produkcijo. Delavnica je brezplačna, primerna pa je za starejše od 10 let. Da bomo lažje organizirali delo v njej, zainteresirane prosimo, da se prijavijo po telefonu 03/897 75 40 ali po elektronski pošti (mzpm.velenje⁠@vilarozle.si).

Prijave pa zbiramo tudi za dve zanimivi delavnici, ki jih bo vodila vizažistka in maskerka Barbara Hren. V sredo med 10.30 in 12.30 uro bo pripravila delavnico poslikave telesa (body painting) za starejše od 10 let. Ob njenih navodilih boste udeleženci s koži prijaznimi profesionalnimi barvami risali drug po drugem. Naslednji dan, v četrtek, pa bo Barbara pripravila delavnico, primerno za vse starosti. S pomočjo posebnih šablon boste lahko ustvarjali začasne »tatuje«.

Veseli pa vas bomo tudi v ponedeljek, ko bomo med 10.30 in 12.30 uro pripravili delavnico Lonček, kuhaj! V naši kuhinji boste ustvarjali kulinarične dobrote pod vodstvom Marjete Jedlovčnik. Seveda jih boste tudi pojedli, ne le pripravili. Torek bomo posvetili likovni umetnosti. Pri ustvarjanju vas bo vodila likovna pedagoginja Katarina Aman. Petkovo dopoldne pa bomo posvetili učenju lepega pisanja (kaligrafije). Pod vodstvom Renate Šincek bomo izdelovali majhna darilca, primerna tudi za praznik žena. Čestitke mamicam, babicam, tetam … pa bomo napisali z novo pridobljeno veščino lepopisja.

Zimske počitnice v Vili Rožle bodo zabavne in kratkočasne, zato se nam pridružite!

Pomagajo nam