Vpis v zdravstveno kolonijo (Savudrija) - NAVODILA!

Objavljeno dne Tor, 16. 06. 2020 - 09:32

Spoštovani starši in skrbniki otrok!

Sporočamo vam, da smo v Vili Rožle že začeli s sklepanjem pogodb za zdravstveno letovanje otrok in mladostnikov v Savudriji (termin: 18. 7. - 28. 7.).

Vpis poteka v spodnjih prostorih Vile Rožle vsak delovnik (od ponedeljka do petka), od 9. do 12. ure in od 15. do 17. ure, do zapolnitve prostih mest. Pri vstopu v našo vilo je uporaba zaščitne maske obvezna.

Prednost pri vpisu bodo imeli tisti, ki so že poslali informativno prijavo za otroka.

 

NAVODILA ZA VPIS (PODPIS POGODBE O LETOVANJU)

Pred vpisom morajo starši ali skrbniki za otroka pridobiti privolitev lečečih zdravnikov (pediatrov, šolskih zdravnikov) ... Zdravstvene liste smo dostavili v zdravstveni dom, saj so letos ukrepi za preprečitev COVID-19 strogi. Pediatri in šolski zdravniki bodo pri napotitvah otrok upoštevali vse ukrepe, ki so povezani s preprečevanjem širjenja COVID-19.

Ko boste imeli ustno odobritev zdravnika, da otrok izpolnjuje pogoje za zdravstveno letovanje, se lahko oglasite v Vili Rožle. Za vpis otroka v kolonijo (sklenitev pogodbe) s seboj prinesite zdravstveno izkaznico otroka in veljavni osebni dokument, s katerim bo prestopal mejo.

Za odmero osebnega regresa za plačilo za letovanje potrebujemo tudi veljavno odločbo centra za socialno delo, iz katere je razvidna višina otroškega dodatka za vašega otroka. Odločba naj bo kopirana, saj na zvezi dokumentov ne bomo fotokopirali.

Če ima otrok posebne potrebe, kopijo odločbe skupaj s strokovnim mnenjem, prav tako prinesite s seboj.

MZPM VELENJE (tel.: 03 897 75 40, e-pošta: mzpm.velenje@vilarozle.si)

zahod v Savudriji
zahod v Savudriji

Pomagajo nam