Poletno počitniško varstvo – Vila Rožle in MC Velenje (še nekaj prostih mest)

Objavljeno dne Pet, 12. 07. 2019 - 10:21

V času poletnih počitnic MO Velenje v sodelovanju z občino Šoštanj in občino Šmartno ob Paki tudi letos pripravlja počitniško varstvo otrok, ki ga bomo skupaj izvajali Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, Mladinski center Velenje in Športna zveza Velenje. Poletno počitniško varstvo otrok je namenjeno otrokom od (zaključenega) 1. do 5. razreda osnovne šole, torej šoloobveznim otrokom med 6 in 10 letom. Počitniško varstvo bo organizirano ob delavnikih v juliju in avgustu, od 7. do 16. ure. 

Otrok bo lahko v varstvo prišel tudi kasneje in odhajal prej, vendar morate njegov kasnejši prihod, zgodnejši odhod in odsotnost javiti dan prej ali v jutranjih urah. Organizatorji bomo poskrbeli za športne in kreativne počitniške aktivnosti udeležencev. V času počitniškega varstva bodo udeleženci dobili sadno malico in kosilo.

Posamezen otrok je lahko v program počitniškega varstva v času poletnih počitnic vključen največ dva tedna. Otroka je možno prijaviti le za cel teden in ne za posamezen dan. Število mest za posamezen teden je omejeno, vpis poteka do zasedbe mest.

Udeleženci programa so lahko učenci osnovnih šol z območja MO Velenje, občine Šoštanj in občine Šmartno ob Paki. Pogoj pri sprejemu v program je, da so starši otroka zaposleni, torej poleti varstvo res potrebujejo. Otroke bodo v času počitniškega varstva poleg redno zaposlenih na MZPM Velenje, MC Velenje in Športni zvezi Velenje, spremljali prostovoljci in animatorji vseh treh organizatorjev in soorganizatorja MO Velenje (dijaki v okviru projekta Čisto moje Velenje).

CENA: 30 evrov za en teden (za enega otroka).

Za prijavo je potrebno izpolniti in poslati prijavnico na mzpm.velenje@vilarozle.si (priponka). V njej je navedeno tudi, kje bo v posameznem tednu potekalo počitniško varstvo.

Počitniško varstvo
Počitniško varstvo

Pomagajo nam