Otroci iz Šaleške doline uživajo v Savudriji

Objavljeno dne Pon, 23. 07. 2018 - 11:24

V torek, 17. julija, je v zdravstveno kolonijo v Savudrijo odpotovalo 82 otrok iz Šaleške doline. Letovanje organizira Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, ki je v začetku julija že uspešno končala prvo izmeno zdravstvenega letovanja v Poreču. Tam je 10 nepozabnih dni preživelo 74 otrok.

V letošnji drugi izmeni je veliko manjših otrok, starih od 6 do 8 let, zato ima več dela tudi plavalni učitelj Mario. Prepričan je, da bo večina splavala, saj so vsak dan vključeni v plavalni tečaj. Poleg tega so za otroke vzgojitelji pripravili pestre večerne programe in številne ustvarjalne delavnice, v katere so otroci vključeni po popoldanskem počitku. Fantje zelo uživajo v različnih športnih aktivnostih, dekleta pa raje ustvarjajo v različnih ustvarjalnih delavnicah. Po večernem programu, ki ima vsak dan drugo temo, otroci dan končajo s plesom, pred spanjem pa najmlajšim vzgojitelji preberejo še pravljico ali dve. V sredo otroke in vzgojitelje čaka še izlet v Umag, kjer se bodo najmlajši odpravili na izlet z ladjico, starejši pa si bodo ogledali središče Umaga.

 Otroci iz Šaleške doline bodo v Savudriji uživali v morju in soncu do petka, 27. julija. Domov se bodo vrnili okoli 14. ure.  

Slika 1
Slika 1
Slika 2
Slika 2
Slika 3
Slika 3
Slika 4
Slika 4
Slika 5
Slika 5
Slika 6
Slika 6
Slika 7
Slika 7
Slika 8
Slika 8
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6
Slika 7
Slika 8

Pomagajo nam