Šola za starše - "Otroci so naše največje bogastvo"; tema: »Vzgoja za internet - kako skupaj varno in odgovorno soustvarjati internet«

Objavljeno dne Tor, 27. 11. 2018 - 15:46

Velenje, 3. decembra, v ponedeljek, ob 17. uri, bo v Vili Rožle predavanje v okviru šole za starše, ki poteka pod nazivom »Otroci so naše največje bogastvo«. Tema predavanja bo tokrat »Vzgoja za internet - kako skupaj varno in odgovorno soustvarjati internet«. Predavala bo digitalna strateginja in specialistka za uporabo sodobnih tehnologij za nastop na spletu in družbenih omrežjih Zala Bricelj, mednarodno certificiran NLP praktik in NLP Master Coach.

Svetovni splet (internet) je postal nepogrešljiv. Mnogi starši se sprašujejo, kako poskrbeti, da bodo njihovi otroci varni na spletu, kako se znajti na družabnih omrežjih, ki jih uporabljajo njihovi otroci …? Na predavanju bodo udeleženci na praktičnih primerih spoznali vsebine, spletna mesta, družabna omrežja ter spletne in mobilne igre, ki jih otroci in najstniki največ uporabljajo, kakšne izzive in trende opažajo strokovnjaki pri njihovi uporabi in kako delovati, kaj narediti in kam se obrniti po pomoč, ko se pojavijo izzivi ali incidenti na spletu. Hkrati pa bo poudarek tudi na internetu kot mestu učenja – kako varno uporabljati internet in sodobno tehnologijo, kako prepoznavati resnične ali ne-resnične, lažne informacije, kako prepoznati verodostojne in zanesljive vire informacij na spletu in kako skrbeti za spletni ugled.

Vabilo
Vabilo
Zala Bricelj
Zala Bricelj
Vabilo
Zala Bricelj

Pomagajo nam