Šola za starše - "Otroci so naše največje bogastvo"

Objavljeno dne Pon, 29. 10. 2018 - 14:28

V ponedeljek, 5. novembra 2018, vas ob 17. uri vabimo v Vilo Rožle na prvo srečanje šole za starše, ki poteka pod sloganom  »Otroci so naše največje bogastvo«.

Tema: Prehranjevanje v družinskem krogu

Predavateljica bo domačinka Nataša Forstner Holešek, raziskovalka zdravega načina življenja. Po zaključenem univerzitetnem študiju živilske tehnologije in prehrane  se je zaradi lastnih zdravstvenih težav še bolj poglobila v študij prehrane pri različnih alergijah in avtoimunih boleznih. Vse, kar poučuje in o čemer svetuje, je preizkusila tudi na sebi, znanje in izkušnje pa bo tokrat delila z vami!

Nataša Forstner Holešek verjame, da se lahko vsi dobro počutimo v svojem telesu, vendar moramo poiskati najbolj primeren način prehrane, ki ustreza tako našemu telesu kot življenjskemu stilu. Prehrana je zelo pomembna za zdravje, rast in razvoj otrok, pa seveda tudi za zdravje in počutje odraslih. Se kdaj vprašate, kaj je v resnici zdrava prehrana? Kako prehranske navade staršev vplivajo na prehranske navade otroka? Odgovore na ta in druga zanimiva vprašanja boste dobili, če se nam boste pridružili na predavanju.

Prisrčno vabljeni!

Nataša Forstner Holešek
Nataša Forstner Holešek
Prehranjevanje v družinskem krogu
Prehranjevanje v družinskem krogu
Nataša Forstner Holešek
Prehranjevanje v družinskem krogu

Pomagajo nam