Za letovanje otrok v Savudriji še prosta mesta

Objavljeno dne Tor, 28. 06. 2022 - 12:09

Medobčinska zveza prijateljev mladine (MZPM) Velenje letos pripravlja dve desetdnevni letovanji otrok in mladostnikov (v starosti od 5 do 15 let) ob morju. Prva izmena se bo na nepozabno morsko dogodivščino odpravila 13. 7. 2022 v slovenskem zalivu Pacug, druga pa 11. 8. 2022 v Savudriji. Obe letovanji bosta trajali polnih 10 dni.

Ker je zveza pridobila sredstva ZZZS za sofinanciranje letovanja otrok in mladostnikov iz Šaleške doline, je cena za tiste otroke in mladostnike, ki pridobijo pozitivno mnenje zdravnika, zelo ugodna. Otrokom z našimi vzgojitelji, predanimi prostovoljci, vedno pričaramo nepozabne počitnice, na katerih stkejo nova prijateljstva, predvsem pa okrepijo svoj imunski sistem, zato so v zimskih mesecih leta bolj zdravi. Neplavalci imajo organiziran plavalni tečaj pod vodstvom plavalnega učitelja, zato večina v času letovanja že splava, slabi plavalci pa okrepijo znanje plavanja.

Starše in otroke vabimo, da se odločijo za letovanje ob morju in čim prej uredijo vse potrebno za vpis, ki poteka v Vili Rožle (Aškerčeva 21, 3320 Velenje). Prosta mesta imamo še v obeh izmenah letovanja, za letovanje v Pacugu le še tri, več pa jih je še za letovanje v Savudriji. Za dodatne informacije pokličite na MZPM Velenje  (03  897 75 40).

KRATKA NAVODILA ob VPISU OTROKA v ZDRAVSTVENO KOLONIJO:

1.    Odobritev  otrokovega lečečega zdravnika, da je otrok upravičen do zdravstvenega letovanja (telefonska privolitev pediatra oz. šolskega zdravnika).

2.    CENA za 10 dnevno zdravstveno letovanje je 130,00 EUR (Pacug), oz. 140,00 EUR (Savudrija),

3.    Prvi trije dohodkovni razredi, priznani z odločbo pristojnega centra za socialno delo (CSD): na MZPM Velenje priznamo dodatni osebni regres pri ceni letovanja (s seboj nujno prinesite KOPIJO ODLOČBE).

4.    Potrebni dokumenti: ZDRAVSTVENA KARTICA in VELJAVNI OSEBNI DOKUMENT OTROKA, za letovanje v Savudriji tudi evropska zdravstvena kartica.

5.    Uradne ure vpisa: vsak delovnik med 9. in 13. uro ter med 14. in 16. uro (oz. po individualnem dogovoru).  

Otroci in mladostniki si zaslužijo zdrave počitnice v družbi svojih vrstnikov, zato bomo veseli, če se nam pridružijo na letovanju v Pacugu ali Savudriji!

Vabilo
Vabilo
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
morska
morska
Vabilo
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
SAVUDRIJA
morska

Pomagajo nam